Fysiofitness

Steeds meer mensen willen verantwoord en actief bezig zijn in lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen. Immers, wie zich fit voelt functioneert beter. Een fysiotherapeut kan u daarbij begeleiden.

U maakt gebruik van o.a. test- en trainingsapparatuur die voldoen aan de hoogste eisen. Door te oefenen in kleine groepen blijft de kwaliteit gewaarborgd. Er wordt gelet op juiste uitgangshoudingen en goede uitvoering van de oefeningen.
U traint uw uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid en coordinatie. Door 1 a 2 keer per week te oefenen zal de conditie van het lichaam en daarmee de belastbaarheid toenemen.

Voordat u gaat starten vult u een vragenlijst in en wij doen een intake/test. Zo bepalen we het beginniveau en krijgen we inzicht in uw algemene conditie.

Fysiofitness is o.a. voor mensen die jarenlang niets aan sport hebben gedaan en/of mensen die gezondheidsklachten hebben. Maar ook als u uw algemene fitheid en conditie wilt bijhouden/verbeteren of als u noodgedwongen moet revalideren.

Iedereen kan met plezier bewegen!

U ook!